17 mars 2009
23:00

Referat: IFK Klagshamn - AIF Barrikaden

Så lyckades vi då halvera förlustsiffrorna jämfört med förra matchen.

Vi startade med följande lag: Julieta i mål, Victoria G, Camilla N, Patricia och Vilma i backlinjen, Sandra, Camilla A, Jessica och Erika L på mittfältet och "Lollo" och Laura på topp. Avbytare var Mona, Carla och Victoria S. Vi bytte runt rätt mycket och endast innermittfälterna (förutom Julli förstås) Camilla A och Jessica spelade hela matchen.

Klagshamn började med en våldsam offensiv och Julieta hade väl uppemot 10 ingripanden de första 10 min:a. Det var dock vi som tog ledningen i den 12:e min på vårt första riktiga anfall. Det var dock ett snyggt sådant som avslutades med "Lollo"-passning till Laura som slog in bollen nere vid bortre stolpen. Vi höll sedan ledningen till den 31:a min och oavgjort till strax före paus då de fick 2-1 på ett oturligt självmål.
I 2:a halvlek fick de sen 2 täta mål efter 10-15 min och ytterligare 2 de sista 10.

Som helhet var själva spelet något så när jämnt men när det gäller målchanser var de överlägsna främst i kraft av att de överlag var snabbare än vi. Vi kämpade dock bra och höll moralen uppe på ett föredömligt sätt trots alla baklängesmålen men blev trötta på slutet då vi drabbades av så mycket småskador att vi hade svårt att få ihop fullt lag på planen.

Till sist en stor eloge till Julieta som gjorde en fantastiskt bra insats i målet.